Nyheder
Julen 2021 2021-10-08T21:44:01+00:00

VI TILBYDER LÆKRE BUFFETER TIL

Julen 2021

På Amstrupgård gør vi os umage med at få julemaden ud af huset til at smage som i de gode gamle dage. Her får du julens traditionelle retter, tilberedt med stor erfaring, af friske råvarer. Vi sørger for at julestemningen er velbevaret uanset hvor du nyder vores julebuffeter.

Sidste åbningsdag i 2021 er 22/12

Jul ud af huset

Julebuffet 1

Sød Chillisild

med kapers og dild.

Tartelet

med høns i asparges.

Varmrøget lakserilette

med rogn.

Confiteret andelår

med timian rødkålssalat med nødder, ristede urtekartofler og aioli.

Ost, Tomme de savoie og vesterhavsost

med sylterier.

Ris a la mande

med kirsebærkompot.

Pris

Kr. 199,- pr. person
Minimum 4 personer

Julebuffet 2

Mild karrysild

med friske æbler og dild.

Friskfanget rødspættefilet

med hjemmerørt remoulade og lime. (Varm selv)

Varmrøget lakserilette

med kaviar og paprika.

Krydret andebryst

med honning og timian.

Spidskålsalat

med tranebær, persille og kerner.

Langtidsstegt kalveculotte
Kartoffeltårn og urtecreme.
Krydderkage og ris a la mande

dertil marineret kirsebær

Ostefad

med sylterier.

Pris

Kr. 235,- pr. person
Minimum 4 personer

Tilvalg

Ekstra tilvalg til julebuffeterne

Frikadeller med hjemmelavet rødkål – kr. 20.-
Tartelet med høns i asparges – kr.  20.-
Hønsesalat med estragon og bacon – kr. 20,-

Brød

Vi anbefaler vores hjemmebagte brød til buffeterne, f.eks.:

Solsikkerugbrød

Nok til 10 personer – kr. 35,-

Toscanabrød

Nok til 4-5 personer – kr. 35,-

Se udvalget af brød

Jul på Amstrupgård

Skal i holde julefrokost har vi sammensat en julebuffet som kan kombineres med fri drikkevarer.

Vores julebuffet kan også serveres i forbindelse med møde/konference.

Ring for mere info.

Vores julebuffet

Mild karrysild

med friske æbler og dild. 

Sød chillisild

med kapers. 

Friskfanget rødspættefilet

med hjemme rørt remoulade og lime.

Tarteletter

med asparges og høns. 

Andebryst

med honning og timian.

Spidskålsalat

med tranebær, persille og kerner.

Kalveculotte

med kartoffel tårn og rødvinssauce. 

Ostebræt

med sylterier. 

Ris a la mande

med kirsebærkompot. 

Pris

Kr. 279,- pr. person
Minimum 15 personer