VI TILBYDER LÆKRE BUFFETER TIL
Julen 2024
På Amstrupgård gør vi os umage med at få julemaden ud af huset til at smage som i de gode gamle dage. Her får du julens traditionelle retter, tilberedt med stor erfaring, af friske råvarer. Vi sørger for at julestemningen er velbevaret uanset hvor du nyder vores julebuffeter.
Sidste åbningsdag for julemad i 2024 er d. 21/12
Jul ud af huset
Julebuffet 1
Sød Chillisild
med kapers og dild.
Tartelet
med høns i asparges.
Varmrøget lakserilette
med rogn.
Mørbrad medaljon
med bacon
Rødkålssalat
med nødder.
Ristede urtekartofler og aioli
Ost, Tomme de savoie og Henrygt fra Mammen mejeri
med sylterier.
Vælg mellem
Ris a la mande
med kirsebærkompot.
Panna cotta
med syltede kirsebær.
Pris
Kr. 269,- pr. person
Minimum 4 personer
Julebuffet 2
Mild karrysild
med friske æbler og dild.
Friskfanget rødspættefilet
med hjemmerørt remoulade og lime. (Varm selv)
Kold røget laks
med fennikel og kærnemælk.
Krydret andebryst
med honning og timian.
Spidskålsalat
med tranebær, persille og kerner.
Lampes julepølse
Glaseret rødkål med æbler
Kartoffeltårn og urtecreme.
Ostefad
med sylterier.
Vælg mellem
Ris a’la mande
dertil marinerede kirsebær
Panna cotta
med syltede kirsebær.
Pris
Kr. 289,- pr. person
Minimum 4 personer
Tilvalg
Ekstra tilvalg til julebuffeterne
Frikadeller med hjemmelavet rødkål – kr. 35.-
Tartelet med høns i asparges – kr. 25.-
Hønsesalat med estragon og bacon – kr. 35,-
Brød
Vi anbefaler vores hjemmebagte brød til buffeterne, f.eks.:
Solsikkerugbrød
Nok til 10 personer – kr. 37,-
Toscanabrød
Nok til 4-5 personer – kr. 37,-
Jul på Amstrupgård
Skal i holde julefrokost har vi sammensat en julebuffet som kan kombineres med fri drikkevarer.
Vores julebuffet kan også serveres i forbindelse med møde/konference.
Ring for mere info.
Vores julebuffet
Mild karrysild
med friske æbler og dild.
Sød chillisild
med kapers.
Friskfanget rødspættefilet
med hjemme rørt remoulade og lime.
Kold røget laks
med fennikel og kærnemælk.
Tarteletter
med asparges og høns.
Andebryst
med honning og timian.
Spidskålsalat
med tranebær, persille og kerner.
Kartoffel tårn og rødvinssauce.
Lampes julepølse
m/ glaseret rødkål med æbler.
Ostebræt
med sylterier.
Ris a la mande
med kirsebærkompot.
Pris
Kr. 345,- pr. person
Minimum 15 personer