Nyheder
Erhverv 2023-01-11T20:03:35+00:00

Erhverv

Der er møder – og så er der møder med god mad. Holder du møde, kursus eller konference på Amstrupgård, vil du opleve et værtspar, som gør lidt ekstra ud af både hygge og forplejning. Der er hjemmebagte surdejsboller til morgenmad, og både vores lækre frokostbuffet og aftensmenuer bliver tilberedt og anrettet frisk på stedet. Vores rolige omgivelser egner sig godt til at skabe en god arbejdsstemning. Vi har masser af frisk luft og åbent landskab til walk-and-talk-møder, som kan give deltagerne et frisk perspektiv på hverdagens udfordringer. Vi råder over 5 lokaler i forskellige størrelser og skræddersyr gerne arrangementer så de passer til jeres behov. Der forefindes standard A/V udstyr i mødelokalerne. Ønskes der andet udstyr, er vi gerne behjælpelige med at fremskaffe dette. For kurser med under 10 deltagere betales der kr. 700,- (inkl. moms) for leje af mødelokaler.

Der tages forbehold for moms-, afgifts- og øvrige prisændringer.

VI SØRGER FOR ET GODT

Morgenmøde

Vi bliver tit rost for vores morgenmad. Vi gør da også lidt ekstra ud af at servere hjemmebagt brød med vores egne marmelader og hjemmelavede chokoladecreme. Med til morgenmaden følger selvfølgelig også div. oste og pålæg, frisk frugt, isvand samt kaffe og te under hele mødet.

kr. 225,- pr. person inkl. moms

Book dit møde hos os

Kontakt os

VI HAR HELE DAGEN TIL

Dagsmøde

God forplejning får møder og kurser til at glide bedre. Hvis I holder jeres dagsmøde på Amstrupgård, stiller vi op med god mad så længe arrangementet varer.

Til morgenmaden serverer vi hjemmebagt brød med vores egne marmelader og hjemmelavet chokoladecreme og desuden div. oste, pålæg og frisk frugt.

Vi serverer selvfølgelig også en dejlig frokost.

Eftermiddagskage skal I heller ikke snydes for.

Der er isvand samt kaffe og te under hele mødet.

kr. 399,- pr. person inkl. moms

Smoothie 25,-
Nødder 8,-

Hvis I vil afslutte dagen med spisning

Ønsker I at afslutte dagen med spisning, kan vi tilbyde vores populære tapasbord eller en 2-retters menu.

Da bliver den samlede pris for hele dagsarrangement, inklusive eftermiddagssnack og aftensmad

Let tapasbord

kr. 519,- inkl. moms

2-retters menu

kr. 565,- inkl. moms

VI STÅR KLAR TIL JERES

Halvdagsmøde

Slut efter frokost

Halvdagsmøde med morgenmad og frokost starter med morgenmad med hjemmebagt brød, vores egne marmelader og hjemmelavet chokoladecreme, foruden div. oste, pålæg og frisk frugt.

Til middag tilbyder vi en frokostbuffet med et udvalg af varme og kolde retter (under 10 pers serveres der en frokostanretning).

Der er isvand samt kaffe og te under hele mødet.

kr. 349,- pr. person inkl. moms

VI STÅR FOR DIT

EFtermiddagsmøde

3 timer

Holder du dit møde om eftermiddagen, tilbyder vi friskbrygget kaffe og te under hele mødet, samt hjemmebag, frisk frugt og isvand.

Kr. 175,- pr. person inkl. moms

Book dit møde hos os

Kontakt os

INTET SKAL MANGLE TIL DIT

Aftenmøde

Vi lægger ofte hus til, når der er møde i foreninger, bestyrelser, eller hvis der skal holdes foredrag og lignende. Til den slags arrangementer foreslår vi en tallerkenanretning, kaffe og petit four, alt sammen selvfølgelig frisk tilberedt i vores eget køkken. Og mødelokale med AV-udstyr stiller vi selvfølgelig også til rådighed.

kr. 280,- inkl. moms (+ drikkevarer).

HER KAN DU BOOKE FORPLEJNING TIL DIT

Møde på Amstrupgård

Om det er heldags-, halvdags- eller morgenmøde, så skal vi nok sørge for god forplejning når du holder dit møde på Amstrupgård

Kontakt os