Nyheder
Kontakt 2023-06-26T21:29:07+00:00

Åbningstider

Vi træffes hver dag på Amstrupgård for en personlig snak – men ring venligst i forvejen
på tlf. 8646 4282. Bemærk at Amstrupgård kun er åbent for forudbestilte
selskaber (fra 20 personer). Her er der åbent alle ugens dage efter aftale.

Kontakt os

Hvis du har lyst til at holde et arrangement på Amstrupgård eller bestille mad ud af huset, kan du kontakte os via formularen for at høre nærmere om datoer og tidspunkter. Har du spørgsmål til menuer, lokaler eller andet der har med din fest at gøre, er du meget velkommen til at ringe til os, eller se om du kan finde svar på dit spørgsmål under praktisk info. Vi træffes hver dag her på Amstrupgård til en personlig snak, men ring venligst i forvejen.

Se praktisk info

Hvem er vi?

Efter 35 år i restaurationsbranchen lever og ånder vi stadig for at servere fantastisk mad for vores gæster. Vores målsætning er at skabe de bedste madoplevelser og de bedste rammer for vores gæster – både på Amstrupgård og når vi leverer mad ud af huset. Vi er begge uddannet som kokke og tjenere på kvalitetsrestauranter i det nord- og sønderjyske, og efter endt uddannelse tog vi fem år til udlandet. Det blev til ophold i både Frankrig, Tyskland og Spanien, hvor vi prøvede kræfter med job som kokke, overtjener, køkkenchef og vintjener. Efter at have været tilbage i Danmark nogle år greb vi den store chance og købte Amstrupgård i 2001. Vores ønskedrøm var gået i opfyldelse, og vi har levet den lige siden!
På gensyn på Amstrupgård!

Med venlig hilsen
Karen Marie og Klaus Kaalbye

Naturen ved Amstrupgård

Amstrupgård er en utraditionel gård fra 1879, beliggende enestående naturskønt med udsigt over Amstrup Bakker. Vi har fine stier i området, som er velegnet til gåture, når du har brug for at koble fra. Ønsker du en enestående naturoplevelse, kan vi anbefale dig en rute til Gudenåen.

Børnevenlige omgivelser

Når der er fest på Amstrupgård, skal der også være plads til børnene. Vi ønsker at alle får en god oplevelse, både voksne og børn. Når børnene har nogle gode muligheder for at lege, så er det vores erfaring at de voksne slapper mere af og har det sjovere. Derfor har vi lavet en dejlig legeplads, der er sjov for alle aldre. Legepladsen består af en trampolin, rutchebane, to gynger, og nogle stubbe, som børnene kan øve balance på. Vi har en fodboldbane med et par mål, som alle er velkomne til at tage en vild fodboldkamp på. Indenfor har vi et rum med bolde, som passer godt til de mindste gæster på Amstrupgård.